Znate li kako njegov penis može loše utjecati na vas?

Uz sve dobrobiti seksa i divan osjećaj zaljubljenosti prema partnera, žena bi trebala znati kako joj njegov penis može napraviti određenu štetu. I umjesto da uživa u krevetu s njim, on vas ostavi u krevetu bolesnu.

Moguće je da doživite prevelik orgazam, koliko god vam se to činilo nemogućim. Ukoliko vas partner zadovoljava vaginalno, analno i stimulira vaš klitoris i to sve odjednom, možete doživjeti preopterećenje sustava. Vaše tijelo tada osjeća mučninu i vrtoglavicu, a pojava se zove POIS (Post-orgasm illness syndrome), a može se javiti i kod muškaraca.

I dok je seks dobar za podizanje raspoloženja, otprilike jedna trećina žena priznala je kako se osjećala depresivno barem jednom nakon seksa. Oko 10 posto žena redovito se nakon seksa osjeća tužno, tjeskobno i žalosno.

Normalno je od seks očekujete da vam pomuti razum, ali nikako i da nakon njega osjećate glavobolju. Zapravo je istina kako seks može izazvati strašne glavobolje, kako kod žena tako i kod muškaraca. Glavobolje izazvane seksualnim aktivnostima osjeća 1 od 100 osoba.

Mnoge su žene alergične na kondome odnosno lateks, nekima smetaju tvari iz lubrikanata, a dok su neke čak alergične i na spermu. Posljedice reakcije na kemijski sastav iz sperme će se s vremenom smanjiti. Najbolje rješenje za ove oblike iritacije je da koristite kondome bez lateksa i lubrikante bez parabena i glicerola.

Foto: freeimages

A.Đ.
0 Comments

Join the Conversation →

Odgovori