Žene sve više biraju seks u odnosu na veze!

Seks bez osjećaja neminovno je postao izbor mnogih žena, jer im je lakše nositi se sa svojim tijelom, nego sa slomljenim srcem. Lakše im je ispuniti fizičke potrebe nego emocionalne. I ne miješaju seks s osjećajima.

Emocionalne potrebe žene nije lako zadovoljiti i stoga se odlučuje za mantru – ‘Lakše se oporavim od lošeg seksa nego od loše veze.’ Ostatke loše veze nije jednostavno očistiti.

Mnoge bi žene radije voljele da dožive loše seks nego lošu vezu. Kad je seks loš, jednostavno ga ne moraju ponoviti, ali kada shvate da je loša veza i sjete se izgubljenog vremena, nije se tako jednostavno pokupiti i otići.

U čistom seksualnom odnosu žene se lakše nose sa činjenicom kako će ta stvar imati kraj i to je objema stranama jasno. Dok se u vezi javlja problem nejasnoće, a žene mrze kada se veza završi bez jasnog razloga.

Stoga vjeruju kako je muškarcima puno lakše nositi se i snaći s onom dolje stvari, dok bi puno kompliciranije bilo dobiti cijelu ženu.

I onda neka stvari budu jednostavne, a ne komplicirane. Seks je jednostavan, a emocije su teške. Penisi su nezahtjevni, a muškarci su komplicirani. Žene više ne vole komplicirano!

Foto: freeimages

A.Đ.
0 Comments

Join the Conversation →

Odgovori