Vječno pitanje – poklon za Valentinovo? Evo što želi ona, a što on!

Bliži se dan zaljubljenjih, famozno Valentinovo, a samim tim bliži se glavobolja mnogim muškarcima i ženama kad je u pitanju poklon za njega/nju.

Mnogi su se složili kako je prosidba na taj dan totalno isfurana i malo tko ju želi baš na taj dan. Ipak i muškarci i žene imaju drugačiji pogled na taj dan, a to nosi i različite želje za poklonom.

Pokloni za njega

Dan zaljubljenih za muškarce je stresan dan stoga je nužno da ga partnerica oraspoloži, opusti, usreći. Što se tiče njegovih želja one su vrlo jednostavne i možete ih naslutiti.

 1. Na prvom mjestu želja nalazi se seks (75%), doduše voljeli bi oni kad bi se žene malo potrudile, pa ga iznenadile nekim novim kompletićem na sebi ili nekom vragolastom pozom.
 2. Više od 50% muškaraca na taj dan poželjelo je posebnu masažu. Dame znate što vam je činiti: intima, svjećice, ulje i vješte ruke.
 3. 30% muškaraca željelo bi se samo izležavati sa svojom partnericom uz neki dobar film.
 4. Našli su se tu pokloni poput:
  – ulaznice za neku dobru utakmicu,
  – gajba piva,
  – skupocjeno vino

Pokloni za nju

Kad su u pitanju žene, želje su pomalo drugačije, pa krenimo redom.

 1. 60% žena poželjelo je romantični vikend (ukoliko je bliska s partnerom, ne na početku veze).
 2. 55% žena voljelo bi za taj dan dobiti plaćen spa tretman.
 3. 46% njih žele lijepi i skupocjeni nakit.
 4. 40% želi poklon karticu u omiljenom dućanu.
 5. Kad je riječ o ruži ili cvijeći općenito postotak je poražavajući, samo 4% žena izjasnilo je kako za taj dan žele samo cvijeće.

Možete vidjeti kako se želje razlikuju, a nadamo se kako smo vam malo uspjeli pomoći te vas riješiti muka ovog Dana zaljubljenih.

Foto: pixabay

M.Đ.