Uz ova tri pravila zavoljet ćete sado-mazo seks

Ukoliko niste ljubitelji sado-mazo seksa i užasava vas činjenica boli onda je ovo pravi teskt za vas. Odlučite jeste li sadist ili mazohist i uz ova tri pravila o sado-mazo seksu počnite uživati u istom.

Sadist je onaj koji voli naređivati i određivati pravila u seksu, odnosno onaj koji dominira, a uloga mazohista je uloga pokornog, koji sluša i ispunjava želje sadista.

U pravilu pripadnici sado-mazo seksa uživaju u boli. Naravno, to nije ona bol kad vas netko udara do iznemoglosti, nego bol u kojoj biste trebali uživati. U početku sado-mazo odnosa trebali biste se dogovoriti tko će biti dominantni, a tko pokorni u seksu.

  1. Trebate dogovoriti pravila i uvjete jer sado-mazo seks je sve samo ne spontani. Kad ste odredili pravila i uvjete morate ih se stroga držati jer to je bit sado-mazo seksa. Sadist se mora pobrinuti da tijekom cijelog odnosa mazohist mora prolaziti kroz različita tjelesna i emocionalna stanja.
  2. Mazohist često nakon odnosa može pasti u teško emocionalno stanje. To se događa zato jer se često puta njihova seksualna želja za boli kosi s vjerskim načelima. Uloga sadista u ovom dijelu je ta da utješi mazohista.
  3. Vrlo je važno izgraditi povjerenje prije sado-mazo seksa. Sadist će se uvijek pridržavati pravila koja su mu postavljena, ali će isto tako držati cijelu stvar pod kontrolom ukoliko mazohist poželi nešto više mimo postavljenih uvjeta.

Ukoliko se nakon ovoga odlučite probati sado-mazo seks razgovarajte sa svojim partnerom, izgradite visok stupanj povjerenja i strogo odredite pravila seksa.

Foto: freeimages

M.Đ.

 

 
0 Comments

Join the Conversation →

Odgovori