Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela portala Savrseni.com prihvaćate sve uvjete korištenja. Portal Savrseni.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri i nastoji provjeriti njihovu točnost.

Savrseni.com se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na web stranice izvan vlastitog portala. Portal linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Sve sadržaje portala Savrseni.com koristite na vlastitu odgovornost i Savrseni.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Ukoliko smatrate da je portal Savrseni.com povrijedio Vaša autorska prava, molimo Vas da nas obavijestite o tome na e-mail adresu info@savrseni.com i slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biti uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Savrseni.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Bilo kakve podatke prikupljene od strane posjetitelja portal Savrseni.com neće davati na uvid trećoj strani.

Niti jedan dio materijala sa našim stranicama ne smije biti reproduciran, kopiran, produciran ili korišten u komercijalne svrhe bez pismene dozvole autora.

Portal zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi.

Savrseni.com