Ukoliko ne obavite posao ‘do kraja’ i žene mogu imati ‘plava jaja’

Sigurni smo kako ste čuli za izraz plava jaja kod muškaraca. To se dogodi kada se muškarac seksualno uzbudi, a ne svrši. Isto to može se dogoditi i kod žena pa onda imaju ‘plavi klitoris’.

Novinarka Alexiji LaFati podijelila je svoje seksualno iskustvo u kojemu je imala priliku iskustiti pojavu ‘plavog klitorisa’.

“Prvi put sam to iskusila na fakultetu. Tadašnji dečko smatrao je zabavnim stimulirati moju vaginu prstima do trenutka kada trebam svršiti – i zatim prestati. Kada se to izvede ispravno, ovo izazivanje je najljepše mučenje koje možete doživjeti i dovest će vas do eksplozivnog orgazma. Kada nije izvedeno ispravno nego njegov prst, primjerice, sklizne u pogrešnom smjeru, potpuno vas izbaci iz filma i prekine vam orgazam. Osjećala sam se kao da je zapalio moju vaginu bez da mi je dao aparat za gašenje vatre.”, izjavila je novinarka.

U nastavku ćemo vam pobliže objasniti o čemu se radi:

  1. Muškaraci i plava jaja: Ukoliko se muškarac uzbudi, krv mu dođe u penis i ukruti se, no ukoliko ne svrši krv ostaje i stvara pritisak na testise te mu stvara bol.
  2. Žene i plavi klitoris: Jednaka stvar događa se i kod žena, ona se uzbudi, krv dođe u klitoris, on nabubri i ukoliko ne svrši krv se ne ispusti te dolazi do tzv. plavog klitorisa. Ipak fenomen plavi klitoris žene ne boli kao muškarce plava jaja.

U pravilu velika većina žena ne doživi orgazam svaki puta tijekom seksualnog odnosa. Važno je da razgovara s partnerom o tome što joj godi, a što ne jer u protivnom će morati sama uzeti stvari u svoje ruke.

Foto: freeimages

M.Đ.
0 Comments

Join the Conversation →

Odgovori