Pokušajte se boriti protiv misli o prevari na ovaj način!

U nekom trenutku vam se može dogoditi da vaš pogled bude uhvaćen na drugoj osobi i njezin na vama, koja nije vaš partner. I da, volite partnera i ne želite ga varati, ali vam se nekako sviđa način na koji vas ta druga osoba gleda.

Svi smo mi seksualna bića i nije ništa neobično ako pomislimo kako bi bilo s tom drugom osobom nešto probati. No, borimo se protiv toga jer smo u vezi. Ukoliko vas prevara počne proganjati, trebate svladati svoju želju na ovih pet načina prije nego popustite.

1. Ne sramite se svojih seksualnih misli i želja, jer prvi korak da ih se riješite je da se suočite s njima. Možda vam se tada ne svide te želje usmjerene prema osobi koja nije vaš partner.

2. Prisjetite se na koji način vi i vaš partner definirate prevaru, a ukoliko niste do sada razgovarali o definiciji nevjere … možda biste se mogli iznenaditi.

3. Iskoristite misli o prevari kako bi poboljšali vezu, jer ne znači nužno kako će vas takvo razmišljanje udaljiti od partnera. Moglo bi vam pomoći da oživite uspavane iskre.

4. Pokušajte biti još iskreniji u vezi, razgovarajte o stvarima zbog kojih ste pomislili na prevaru … primjerice o stvarima koje bi htjeli poboljšati kada je emocionalni i seksualni dio veze u pitanju.

5. I na kraju – Nemojte prevariti, jer je za skrivanje prevare potrebno mnogo energije kako veza ne bi trpila. Jednostavno priznajte partneru što iskreno mislite o trenutnom stanju u vezi, vašem odnosu i komunikaciji i naravno seksualnosti.

Opustite se, jer ukoliko imate seksualne misli o drugoj osobi, ne znači da ste loša osoba ni kako ćete prevariti.

Foto: corbisimages

A.Đ.
0 Comments

Join the Conversation →

Odgovori