Ovi vam znakovi potvrđuju da imate savršen seksualni život

Seks je neizostavan dio ljudske svakodnevice, bilo za muškarca ili za ženu. No, ponekad se možete naći u zabludi kad je pitanje savršenstvo u seksu.

Kako biste saznali da uistinu imate savršen seksualni život pročitajte tvrdnje koje to i potvrđuju!

  1. Neugodne sitnice neće vam pokvariti zabavu – ukoliko tijekom seksa ispustite neki neugodni zvuk to vas niti malo neće omesti u daljnjim igricama.
  2. Ne brinete što će drugi reći – ovo se odnosi na susjede, pogotovo ukoliko živite u stanu ili u kući u nizu. Zvuk je gotovo nemoguće izolirati stoga će susjedi čuti što se događa pod vašim plahtama ukoliko budete malo glasniji, no ne marite za to.
  3. Otvoreno razgovarate s partnerom/icom – točno znate što želite i već ste to razjasnili s partnerom? Naravno, zato i imate savršen seksualni odnos.
  4. Nije vas briga kako ćete izgledati nakon igrica – kad legnete u krevet i bacite se u akciju sigurni smo kako znate da nećete izgledati jednako savršeno kad igrice završe. Kosa će vam biti raščupana, šminka će se pokvariti… no to vam nije ni na kraj pameti.
  5. Eksperimentiranje vam nije strano – volite pretražiti internet kako biste vašem partenu/ici priuštili nešto novo? Onda ste idealan seksualni partner.
  6. Upala mišića – česta je ukoliko volite neobičan seks. Ovo je neizostavan dio koji se redovno javi nekoliko sati nakon igrica, a to znači kako ste bili vrlo aktivni ispod plahta i možete biti ponosni na sebe.
  7. Obostrano zadovoljstvo – muškarci skoro pa uvijek dožive orgazam, dok žene to postižu nešto rijeđe. No, ukoliko ste zadovoljni čak i unatoč nepostizanju orgazma znači kako vam je seks bio savršen.
  8. 5 kvalitetnih minuta – kad čujete ovo onda pomislite: ‘Ma tko možete biti zadovoljan sa samo 5 minuta seksa?’ No, ukoliko nikad niste doživjeli potpuno zadovoljstvo čak i nakon 5 minuta seksa, onda vaš seksualni život nije savršen.
  9. Volite oralno – oralni seks nekima se gadi, dok neki uživaju u njemu. Ukoliko ste oni koji vole oralni seks i ukoliko budete zadovoljni čak i samo nakon njega onda ste od onih koji imaju savršen seksualni život.
  10. Menstruacija vam ne predstavlja prepreku – mnogi parovi izbjegavaju bilo kakav kontakt za vrijeme menstruacije, a to je greška. Seksualni život vam može biti itekako zanimljiv čak i za vrijeme njezinih ‘onih dana u mjesecu.’

Foto: pixabay

M.Đ.