Ispovijest: Kako je moja seksi igračka taj dan postala naša

Seks igračka uvijek je dobro došla u svakoj vezi, pogotovo kad treba podgrijati stvari, ali i onda kad već sve postaje monotono – to je ono što unese zanimljive novine.

Jedna je čitateljica otvorila dušu i opisala kako je njoj i njezinu partneru seks igračnica promijenila život.

“Ne mogu se žaliti seks s njim uistinu je svaki put savršen. Naravno, postoje dane kad nismo uvijek jednako raspoloženi i u glavi nam se odmah vrti on: ‘Postajem li mi dosadna?’ Upravo iz tog razloga pokrenula sam razgovor o mojoj maloj igračkici.

Već je znao da ju imam, ali tu je stala sva naša konverzacija o njoj. Jedne večeri ja sam nešto nabacila, a on se nasmijao i rekao da ju donesem. Odmah sam brzim korakom krenula prema ladici u kojoj je bila spremljena i pohitala prema njemu.

Činilo mi se kako je pomalo iznenađen mojom željom da ju uključimo u naše male igrice, no uključili smo ju. 

Počeli smo se ljubiti, onako strastveno, bila sam već, od same pomisli na sve, jako nabrijana na ono što slijedi. Polako mi je svukao gaćice i počeo ljubiti tamo dolje. Uzeo je vibrator upalio ga i zajedno sa svojim jezikom počeo raditi nešto sasvim novo i tako dobro.

Uživala sam u svakom trenutku, u svakom pokretu, a niti on nije skidao osmijeh s lica. Kako me savršeno zadovoljio odlučila sam mu pružiti savršen oralni seks – to je ono u čemu najviše uživa.

Zajedno smo ustanovili kako bismo to trebali češće raditi, a sigurna sam kako i hoćemo.”

Foto: pinterest

Mia