Koliko se muškarci i žene razlikuju kada je u pitanju seks?

Kada je u pitanja seks i muškarci – stvari su jednostave, barem što se tiče određene skupine muškaraca, kojima je seksualni život na prvom mjestu, a osjećaje ne koriste.

Nije da su svi muškarci dobri u odvajanju seksa od ljubavi, ali velika većina je. Danas, ono što se smatralo normalnim – a to je kako stupanje u seks vodi nečem ozbiljnom, više nije tako. Sve više ljudi ostaje razočarano (oba spola) pa su tko i muškarci i žene naučili potisnuti svoje osjećaje.

U ovo moderno doba i muškarci i žene drugačije gledaju na seks. On postaje jedna od mnogih stvari čije bi se uživanje samo zakompliciralo emocijama.

Bitna je razlika u spolovima to što žene razmišljaju glavama i srcima, a muškarci glavama i penisima. Jednostavo ne uključuju emocije u odnos, ali i lakše skrivaju osjećaje ukoliko se pojave. Dok je ženama teže ne uključiti emocije u nešto tako senzualno.

Jednostavnom usporedbom vagina i penisa, lako je zaključiti zašto žene kompliciraju, a muškarci ne. Kao prvo, muškarcima je seks puno jednostavniji, jer ih pokreće bilo koji oblik stimulacije. Ženama je seks i fizički (a ne samo emocionalno) kompliciram, jer vaginama je potrebno puno više vremena da se zagriju i završe posao.

Naravno da i žene mogu uživati u seksu bez osjećaja, ali važno je istaknuti još jednu bitnu razliku – muškarci mogu ”*eviti sve što se miče”, a žena samo ono što ih pokrene. Muškarce je jednostavnije zadovoljiti, dok će žena imati puno bolji seks kada su prisutni osjećaji.

Foto: pinterest

A.Đ.
0 Comments

Join the Conversation →

Odgovori