Kako znati jeli dobra ljubavnica prije nego je odvedete u krevet?

Sigurno ste se nekada zapitali kakva je djevojka u krevetu i prije nego ste s njom spavali? Prema riječima stručnjaka postoje stvari koje je potrebno promatrati kako biste dobili odgovor na to pitanje. Vjerovali ili ne!

U ovim stvarima se kriju detalji koji otkrivaju njezine ljubavničke sposobnosti:
– Promatranjem njezin stav dok hoda. Žene koje imaju izraženo samopoštovanje, vrlo vjerojatno u sebi skrivaju i visoku razinu samopoštovanja u krevetu.
– Naručuje li radije crno vino ili vodku martini? Nedavno istraživanje otkriva kako su osobe koje konzumiraju vino manje sklone riskirati, dok su one koje uživaju u vodki neovisne i vole biti glavne.
– Ukoliko jede polako i cijeni hranu, onda je osoba koja uživa u jelu i okusima koje iz njega dobiva što se odražava i na njezinu zahvalnost prema tjelesnom zadovoljstvu. Kao i kod hrane, vrijeme koje odluči provesti u seksualnom odnosu ovisi o tome što je na jelovniku.
– Koji okus sladoleda najviše voli… Istraživanje provedeno na 720 osoba u dobi od 24 do 59, otkriva kako su ljubitelji okusa kave dramatični, zavodljivi i koketni. Dakle, ukoliko naručuje espresso pripremite se za divlju igru.
– Pazi na svoje tijelo što se tiče fizičkog izgleda i to puno govori o njoj, jer su sportaši često odlični u krevetu. Osim toga ima dobru fizičku izdržljivost, kondiciju, fleksibilnost i snagu.
– Ukoliko se dobro ljudi i svoje sune i jezik koristi na senzualan način, samo probajte zamisliti što će s njima raditi vašem tijelu.

Foto: pinterest

A.Đ.
0 Comments

Join the Conversation →

Odgovori