Jedna stvar ‘ugasi’ vezu i ‘zahladi’ strast, a radite ju vrlo često

Našli ste se u vezi koja polako odumire i ne znate kako ju spasiti. No, jeste se zapitali što je uzrok tomu? Možda je to niz malih nepromišljenih frustracija zbog kojih je nastao veliki kaos.

Veza vam je bila divna, puna ljubavi i sreće. Nitko nikoga nije prevario, ili iznevjerio povjerenje, a opet sve nekako ide naopako. Možda nikad nećete naslutiti, ali velika pogreška možda se nalazi baš u vama.

Zamislite situaciju: ‘Poslali ste partnera u dućan po mlijeko. On dođe doma s mlijekom, ali krivim. Vi ga napadnete, a on ne razumije u čemu je problem! No, vi ne odustajete, dok na kraju ne shvatite kako mu zapravo ni niste rekli koje točno mlijeko želite. E, problem nastaje nakon ovoga! Jednostavno zašutite i ne priznate grešku. Ne izvinite se!’

Najviše se veza ‘ugasi’ ili strasti ‘zahladi’ zbog ‘onoga’ što slijedi nakon napada! Zbog ignoriranja krivnje i nastavljanja dalje bez ijedne riječi. Mi smo vam naveli jedan sasvim banalan primjer, a sigurno smo kako ih ima mnogo kroz život.

Vjerujte, nužno je priznati pogrešku, nužno je reći OPROSTI. Konstantne frustracije, nepriznavanja krivnji, igoriranje… otrovnije je od bilo čega za jednu vezu!

Foto: pixabay

M.Đ.