Je li vaš partner čovjek-dijete?

Sumnjate li da je vaš partner ‘Petar Pan’, odnosno čovjek-dijete, koje odbija odrasti? On je nezreo, neodgovoran i nepouzdan te vas muči hoće li to moći prestati, ukoliko je uopće moguće da prestane!?

Ukoliko ste na početku mislile kako je vaš dečko ili sada već suprug zabavan i ležeran, a sad vas sve to jako živcira – onda se zapale u odnosu s djetetom. I koliko god vam se fizički činio odraslom osobom, jako ćete se namučiti s takvim partnerom pri nego li izgubite živce.

Takav muškarac ne vjeruje u emocionalnu povezanost i upravo vas smatra svojom jedinom dugom vezom u životu, zanemarivajući i obiteljske odnose.

Ovaj tip muškaraca ne brinu financijski problemi niti činjenica da nema novca, a još manje ga brine što će biti s financijama jednog dana kada budete imali djecu. Često mijenja radno mjesto, a time izbjegava posao.

Muškarci s karakteristikama Petra Pana često kao glavni hobi imaju ovisnost o video igrama koje mogu igrati satima. Bilo kakva raspodjela kućanskih poslova za njega je teret pa čak i ukoliko ga pitate za pomoć, on će se pretvarati da nije čuo.

Najteže su rasprave, jer se takvi muškarci ne znaju izražavati zrelo i teško ćete s njim ostvariti komunikaciju koja će dovesti do rješenja problema.

Prijatelji s kojima se druži su slični njemu po ponašanju, a kada zajedno izlazite često ćete se osjećati neugodno zbog njegova ponašanja.

Čovjek-dijete u početku se čini kao izazov, ali s vremenom će vas sve više mučiti pitanje hoće li taj čovjek ikada odrasti!?

Foto: freeimages

A.Đ.
0 Comments

Join the Conversation →

Odgovori