Ispovijest: Zabranjeno mjesto za seks najbolje je

Sigurni smo kako svatko od vas može navesti barem jedno zabranjeno mjesto za seks s povremenim seksualim partnerom.

Jedan se čitatelj prisjetio svog zabranjenog mjesta za seks:

“Već se dulje vrijeme viđam s njom. Naravno tajno i da nitko ne zna ili vidi. Pronalazimo razne načine da se nađemo, izmišljamo vrijeme i mjesto, samo kako bismo si pružili tako željeni užitak. 

Već je prošlo par dana kako ju nisam vidio i morao sam jer me svaka pomisao na nju palila i više nego što sam očekivao. Predložio sam joj da dođe u moj stan kad moja partnerica ode na posao. Ispočetka je dvojila o tome, ali kako sam ja bio uporan ona je popustila. 

Tek nešto malo manje od 15-ak minuta nakon što je moja partnerica otišla na posao, ona je pozvonila. Nisam se iznenadio njezinom snalažljivošću – ušla je u zgradu, a da nije upalila svjetlo na stubištu. Lagano sam otvorio ulazna vrata, a ona je ušla i zatvorila ih. Dočekao sam ju u hodniku i bez ijedne riječi počeo snažno ljubiti. Nije ni ona progovarala, prepustila se mojim poljupcima.

U glavi su mu se vrtila mjesta u stanu gdje bi to mogli napraviti, a ja sam ju odveo na najmanje očekivano – u spavaću sobu. Znao sam podsvjesno kako ne bi možda trebao, ali tamo mi se činilo naudobnije. Skinuli smo se i bacili na akciju. Izmjenjivali smo dodire i poljupce, postajalo je sve užarenije. Bio sam jako napet i jedva sam čekao ući u ‘nju’. Sve se odvilo jako brzo, a oslobađanje strasti bilo je sve što sam želio.

Ona je jednako uživala, vidjelo joj se na licu, a sve što je rekla bilo je: ‘Mogli li dobiti čašu vode?’. Naravno, ustao sam i donio joj čašu mineralne vode. Popila ju je u trenu i bacila se na krevet – odmoriti valjda od užitka.

Nakon izvjesnog vremena otišli smo do kupaone, predložio sam joj da opalimo koji slefie, na što je pristala. Par minuta nakon toga obukla se i krenula. Otpratio sam ju u nadi kako ćemo ovo od večeras ubrzo ponoviti.”

Foto: pinterest

Denis