Ispovijest: Zabranjeni seks s njim uvijek će biti neodoljiv izazov

Nije uzalud izreka kako je ‘zabranjeno voće najslađe’, jer isto je tako i zabranjeni seks onaj koji najviše uzbuđuje. Od same pomisli na njega i seks s njim ostajem bez daha. On mi je zabranjen i untoč tome ne mogu reći ‘ne’ seksu s njim.

Ta su me viđanja počela izluđivati. Seks s njim postao je moja ovisnost, strast zbog koje gubim razum u donošenju realnih odluka i u stvarnosti ne mogu funkcionirati ukoliko ne dobijem dozu njega. Znam kako griješim, ali taj zabranjeni seks bio je i ostati će moje najbolje seksualno uzbuđenje.

Ne viđamo se prečesto, jer uvijek čekamo pravi trenutak. Trenutak kada smo oboje na granici ludila jedno za drugim. I kada se vidimo, sve prolazi bez riječi i bez pitanja. Tako smo se vidjeli i zadnji put, prije skoro tri tjedna. Dočekao me ispred svoje kući, potrčala sam mu u zagrljaj i njegov mi je poljubac oduzeo dah. Bez rasprave smo krenuli u smijeru sobe u kojoj postojimo mi i naš zabranjeni seks.

U isčekivanju svakog sljedećeg poljupca, zaboravljam gdje sam. Očekujem sve više i više NJEGA. Izluđena njegovim okusom, grickam mu usne, puštajući ga da se uputi prema mojoj intimnoj zoni. U trenutku nestaje sve moje ‘držanje pod kontrolom’ i strast je jedino što se nalazi između nas. Na meni je red da se posvetim njegovom penisu. Uživam slušajući ga kako stenje i izvija se od užitka.

Ne prepuštamo slučajnosti niti jedan dodir, uživajući potpuno u svakoj pozi koju izmjenjujemo. Strast i uzbuđenje samo se povećavaju, a pomisao kako je sve što radimo zabranjeno izluđuje nas oboje. Vrhunac označava rastanak i isčekivanje nove zabranjene igre koja već sad izluđuje. A moj novi odlazak njemu je neizbježan…

Foto: pixabay

Tea