Ispovijest: Tog ljetnog popodneva otkrio sam kako izgleda najbolji oralni seks ikada

Tijekom života većina nas isproba seks s više partnera. Bude tu mnoštvo uzbudljivih stvari, prizora i doživlljaja koji se pamte, a naravno bude i onih koje bismo čim prije htjeli zaboraviti.

Neke stvari ipak nam se posebno urežu u pamćenje i rado bismo ih ponovili. Jedan naš čitatelj odlučio nam je poslati svoju priču….

“Tog vrućeg kolovoza doživjeo sam nevjerojatno iskustvo. Taman sam se vratio s mora i odlučio sam se javiti jednoj kolegici za kavu. Nismo bili zajedno, ali ne mogu reći da nije ranije bilo nekih iskrica između nas. Recimo da smo bili često u kontaktu i da smo se nekoliko puta zanimljivo družili.

Već za vrijeme dopisivanja skužio sam da to neće biti obična kava. Nekoliko dvosmislenih poruka, spominjanje masaže i slično brzo je probudilo moju maštu. Dogovorili smo se da je pokupim predvečer nakon što obavi nešto u gradu. Tako je i bilo. Na kraju smo se dogovorili da umjesto u birc odemo kod nje doma, a još kad sam je vidio u tim vrućim hlačicama – razmišljao sam o svemu osim o kavi.

Na kraju sam umjesto kave popio pivo, a umjesto dugih razgovora u ruke sam dobio gel za masažu. Iako sam bio malo iznenađen, nisam se bunio ni za jedno ni za drugo. Ubrzo je ležala na krevetu samo u gaćicama i ja sam je masirao, a naravno da je taj prizor učinio svoje. Nježni i nevini poljupci po vratu na kraju su išli sve niže i niže, a sve se završilo njezinim ludim orgazmom i obavijanjem nogu oko moga vrata.

Naravno da sam očekivao neki uzvrat s njezine strane, a dobio sam nešto čega se rado prisjetim i dan danas, najbolji oralni seks ikada.

Odgurnula me je od sebe i krenula strastveno ljubiti niz vrat, trbuh, sve niže… Ubrzo je on završio pod njezinim jezikom i rukama, a način na koji je to radila je bilo nešto savršeno i nešto što definitivno do tada nisam doživjeo. Taj ritam, stisak i kružni pokreti koje je radila bili su tako dobri da nisam htio da nikada prestane. Čisto savršenstvo! Nije mi dugo trebalo i dogodilo se ono neizbježno, a ona je ponosno uživala u pogledu na moj smiješak i zadovoljstvo. I da, bio je to definitivno oralac koji se pamti, nešto neponovljivo.

Iako je prošlo od tada već nekoliko godina i oboje nismo više solo, često ga se prisjetim i poželim poslati poruku za kavu… možda da to i napravim?”

Foto: pinterest

Igor