Ispovijest: Novi automobil, ona i ja – vatreno krštenje na parkingu

Ponekad je dobro pormijeniti mjesto na kojemu izmjenjujemo nježnosti upravo iz razloga što sve zajedno postaje puno zanimljivije.

Novi automobil bio je mjesto ‘zločina’ ovog para o kojemu je jedan naš čitatelj progovorio.

“Upravo sam kupio novi automobil, a moja ga partnerica još nije vidjela. Bila je na godišnjem odmoru i odlučio sam otići po nju na autobusnu stanicu, iako je dolazila u kasno u noć.

Javila mi se 15-ak minuta prije nego će stići, a ja sam upalio automobil krenuo na stanicu. Dočekao sam ju, a čim je izašla i čim sam ju vidio počeo sam se bolje osjećati. Bacila mi se u zagrljaj, pokupilo smo njezine torbe i krenuli prema automobilu.

Kad je ušla u automobil nasmiješila se i kao iz top izjavila: ‘Moramo ga krstiti.’ Toliko mi se svidjela ta ideja da sam odmah u glavi počeo vrtiti mjesta po gradu gdje bi mogli ići.

Parkirao sam na jedan polutamni parking i odmah se bacio na posao. Ljubio sam ju i brže svlačio jer nisam mogao dočekati da cijela stvar krene.

Izgleda je i ona sve to htjela, možda čak i više nego ja, jer me gurnula prema natrag, lagano otvorila svoja vrata i nadvila svoju glavu baš tamo gdje sam je želio. 

Radila je to tako dobro da me lansirala do vrhunca u samo par minuta. Kad je sve bilo gotovo odmaknula se, dala mi maramicu i rekla: ‘E sad možemo kući.’ Pitao sam ju što je s njom, samo mi je uputila jedan pogled i ovu rečenicu: ‘Idemo sada kući, krevet je udobniji.”

Foto: pinterest

Niko