Ispovijest: Mjesečnica nam nije smetala pri potpunom zadovoljstvu

Seks za vrijeme mjesečnice za neke je parove potpuno isključen. Neki su probali pa im se nije svidjelo, dok drugi nisu imali previše neugodnih iskustava.

U nastavku vam donosimo iskustvo naše čitateljice:

“Obično kad imam mjesečnicu izbjegavam imati bilo kakav fizički odnosno seksualni kontakt s partnerom. Naravno probali smo, no niti jednom se nije svidjelo.

Kako je partner stvarao zid između nas za vrijeme mjesečnice, koja obično traje vrlo kratko tek 3-4 dana ja sam tih dana iz mjeseca u mjesec bivala sve lošije.

Volim seks, a tko ga ne voli? Jednom sam u šali jednom kolegi, koji me pali već dulje vremena, u šali rekla kako se ne seksam za vrijeme mjesečnice. On je ostao šokiran i rekao kako ne znam što propuštam. Objasnila sam mu kako sam probala, ali da nije bilo baš uspješno. Tako mic po mic i dogodilo se nešto što nikad nisam niti pomislila da hoće.

Padao je snijeg, a ja sam radila drugu smjenu. Čula sam se s njim i ponudio se da dođe po mene. Kako je vani bila užasna sniježna mećava pristala sam da dođe po mene. Smjena mi je završila i sjela sam u njegov automobil. Dok smo se pokušavali probiti kroz snijeg u šali je rekao: ‘Hoćeš da ti pokažem svoj ured?’ Onako iznenađeno, u trenu sam odgovorila: ‘Pa, može!’.

Dovezli smo se do njegove tvrtke i kao pravi džentlmen pokazao mi je skoro pa svaki kutak. Naposlijetku smo došli u njegov ured. Bio je relativno velik i uređen sa stilom. Sjeo je svatko na jednu fotelju i počeli smo razgovarati. Kako je vrijeme odmicalo, on se primicao. Počeo me nježno ljubiti, dirati, a ja sam se nakratko odmaknula i rekla mu: ‘Nemoj, imam mjesečnicu.’ On se samo nasmiješio i nastavio. Podigao me s fotelje i postavio na svoj stol. Nježno me razodjenuo i nastavio ljubiti. Od vrata pa na dolje, gdje se zaustavio i pružio mi nevjerojato dobar oralni seks. Nije tražio da ga uzvratim samo me je lagano povukao prema naprijed, skinuo svoje hlače i polako ušao u guzu. 

Priznajem, ne volim to, ali dopustila sam mu i nije bilo toliko loše. Najbolje od svega bilo je vidjeti kako on uživa. 

Nakon te večeri ne izbjegavam nježnosti za vrijeme mjesečnice.”

Lidija