Grublji seks poželjan je upravo zbog ovih razloga

Kad je riječ o seksu i načinima njegove primjene radije biramo nježnji seks s dozom ljubavi nego onaj grublji. No, neki parovi grublji seks upražnjavanju mnogo češće od drugih, a evo i zašto.

Ukoliko ste se složili s tim da ponekad prakticirate grublji seks, no niste još uvijek potpuno sigurni, pokušat ćemo vas uvjeriti ovim razlozima.

  1. Iznenađenje novim iskustvom neprocjenjivo je, a pogotovo u seksu. Nova iskustva pomažu u oživljavanju veze.
  2. Nadmoć u krevetu muškarca ili žene poželjna je u svakoj vezi. Izmjenjujte se pa tako neka svaki put netko drugi dominira u krevetu. Iznenadit ćete se utjecajem dominacije.
  3. Slobodno ponašanje u grubom seksu poželjno je jer tad je dozvoljeno za zahtjevate od partnera sve ono što ste oduvijek željeli. Jednako tako, oslobodite se partneru/ici ukoliko poželi od vas uzeti ono što inače ne bi.
  4. Povjerenje je to koje se povećava konzumiranjem grubljeg seksa. Sigurni smo kako se nikad ne bi predali u ruke onome kome ne vjerujete.

Ukoliko su vas naši razlozi naveli na intenzivnije razmišljanje o grubljem seksu, savjetujemo vam da odmah krenete u akciju – nećete požaliti.

Foto: pixabay

M.Đ.